Aparatura de laborator
     
 
Aparatura de laborator | Siguranta alimentara | Solicita o oferta | Contact
Categorii produse Microbiologie alimentara - reactivi Igiena alimentara - aparate si teste de detectie Aparatura de laborator Consumabile plastic
 
Consumabile plastic
   
  Cutii Petri din polistiren cristal
  Placi contact - RODAC
  Sticle si flacoane
  Containere si recipiente mostre
  Eprubete plastic PS si PP
  Dopuri eprubete
  Pipete
  Anse inoculare
  Pungi omogenizare mostre
  Unelte prelevare mostre
  Accesorii laborator
  Colectare si eliminare deseuri medicale
  Pungi ziplock
  Pungi Whirl-Pak transport mostre - inchidere cu fir metalic
  Burete prelevare probe sanitatie de mediu
  Saci autoclavare deseuri
  Tuburi pentru recoltare sange
  Placi microtitrare
  Coprorecoltoare cu mediu transport Carry - Blair modificat
  Urocultor cu mediu conservant - acid boric
  Pipete automate



Solicitati o oferta de pret
Folositi formularul nostru de solicitare oferta pentru a ne trimite un email cu produsele de care sunteti interesati.
Veti primi in scurt timp raspunsul nostru.
Consumabile plastic

Tuburi pentru recoltare sange


Destinatie: recoltare probe sange uman sau animal. Tara de origine, Franta. Certificare ISO 9001 si marcaj CE.

 

Descriere: Eprubete cu baza rotunda fabricate din polistiren (PS) sau din polipropilena (PP) rezistenta la socuri mecanice.

 

Eprubetele de tip Z pentru ser, sunt fabricate din polipropilena speciala ce impiedica cheagul sa adere la peretii acestora.

Corespund reglementarilor cuprinse in directivele europene privitoare la absenta metalelor grele si marcaj CE.

Sistem de codificare al culorilor in acord cu standardul ISO 6710, tiparit pe eticheta si pe capac - identificare clara si imediata a eprubetelor.

Eticheta stipuleaza in clar numele producatorului, numar lot, descriere continut si cod, data expirarii, capacitate nominala si marker umplere.

Eprubetele calibrate au eticheta tiparita pozitionata exact la nivelul dorit.

Disponibile in varianta aseptica sau ionizata ( 20 KGray ).

Eprubetele cu heparin iodoacetat se livreaza ambalate in pungi negre din polietilena pentru a fi ferite de lumina.

Toate eprubetele trec printr-un proces de inspectie in care mostre reprezentative sunt prelevate pentru testare gravimetrica si flam fotometrica. Scopul inspectarii este de a asigura omogenitatea loturilor, precum si reproductibilitatea de la un lot la altul.

O unitate specializata pentru ionizare, integrata in fluxul de fabricatie, decontamineaza produsele imediat dupa fabricatie. Un fascicol de electroni accelerati este directionat catre produs pentru decontaminare. Energia astfel eliberata spre materia expusa, distruge microorganismele fara a ridica temperatura. Termenul de valabilitate a produselor ionizate este in general de trei ani de la data ionizarii. Dupa ionizare, se ataseaza un autocolant certificat de sterilizare, pe fiecare cutie. Prin aceasta, clientii au acces direct la acesta in momentul receptionarii bunurilor.

 

Tipuri de dopuri:

 

Dop cu aripioare - garanteaza sigilare totala. Baza dopului este plina, evitand retinerea sangelui la scoaterea acestuia.

 

Dop drept - nu permite curgerea si are acelasi diametru ca si eprubeta, facilitand utilizarea in centrifuga. Are priza stabila pe eprubeta.

 

Dop filetat - cu filet rapid, garanteaza retinerea lichidului in interior pe toata durata transportului, depozitarii si centrifugarii. Ajuta la impiedicarea contactului cu continutul eprubetei, la infiletare si desfiletare. Ajuta la evitarea stropirii fine la deschidere.

 

Dop drept perforabil - special proiectat pentru transfer mostre - excelenta etansare asigurata de o dubla inchidere, capac filetat si dop drept. Poate fi perforat direct de un automat pentru transfer mostre.

 

Tipuri aditivi:

 

4NC   rata sedimentare, citrat trisodic 3.2%,4:1, forma lichida, anticoagulant, obtinere plasma citrata, valabilitate 1 an, depozitare la intuneric;

Z    ser, biochimie, granule polistiren + caolin, coagulant +separator, valabilitate 2 ani, depozitare la intuneric;

9NC  coagulare, citrat trisodic 3.2%,9:1, forma lichida, anticoagulant, obtinere plasma citrata, valabilitate 1 an, depozitare la intuneric;

K3E  hematologie, EDTA tripotasic, forma vaporizata, anticoagulant, obtinere plasma, valabilitate 2 ani, depozitare la intuneric;

FX   glicemie, fluorura oxalat, pulbere, anticoagulant, obtinere plasma si conservare glucoza, valabilitate 2 ani, depozitare la intuneric;

HI   glicemie, heparin iodoacetat, vaporizat, anticoagulant, obtinere plasma si conservare glucoza, valabilitate 0.5 ani, depozitare la intuneric;

LH  plasma, litiu heparin, forma vaporizata, anticoagulant, obtinere plasma heparinizata, valabilitate 1 an, pastrare la intuneric.